HOTELURI
  Hoteluri: Olanda: Amsterdam: Hotel Dutch Design Hotel Artemis - Amsterdam, Olanda

Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam, Olanda

Hotel Dutch Design Hotel Artemis

DESCRIERE:
HOTEL ARTEMIS 4**** este un design hotel cu camere moderne, decorate cu materiale si culori naturale. In fiecare camera este expusa cate o opera de arta, un scaun de birou realizat de un celebru designer olandez.
Hotelul Artemis 4**** este situat la 20 de minute de centrul orasului, statia de autobuz se afla vis-a-vis de hotel si asigura legatura directa la Piata Muzeelor.
Hotelul Artemis 4**** este un hotel modern de design, situat intre centrul orasului Amsterdam si aeroportul Amsterdam Schiphol.
Hotelul Artemis 4**** va ofera tot ce ai nevoie pentru un sejur relaxant, revigorante si productiv, pentru afaceri, precum şi de agrement.
Stadionul Olympic se afla la 2 km de hotel, iar universitatea Free Amsterdam la 2.8 km.
Statia de autobuz aflata vizavi de hotel va ofera transport direct la Piata Muzeelor.
CAMERA:
Hotelul dispune de 256 camere elegante, impartite in camere superioare, executive si business. Camerele sunt decorate modern si confortabil. Fiecare camera are ferestre mari, din tavan pana in podea, pentru a crea impresia de spatiu si pentru o atmosfera aerisita. Toate camerele sunt dotate cu acces internet gratuit, TV plasma, seif, aer conditionat, acces cartela magnetica, canapea, birou, baie cu dus sau cada, uscator de par.
FACILITATI:
Hotelul dispune de numeroase facilitati pentru un sejur perfect: restaurant, bar, lounge, receptie 24 h, lift, ziare, camera pentru depozitarea bagajelor, sali de conferinte, acces Internet, parcare, portar, room service, seif, lustruirea pantofilor, curatatorie si spalatorie, inchiriere masini si biciclete.

2014 hoteluri