HOTELURI
  Hoteluri: Romania: Eforie Nord: Hotel Meduza - Eforie Nord, Romania

Meduza Eforie Nord, Romania

Hotel Meduza

DESCRIERE:
Hotelul Meduza*** beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord. Cele 233 de camere si disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, fac posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului.

Situat in extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord, Hotelul Meduza *** este parte din complexul turistic Steaua de Mare si va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat la malul Marii Negre. Hotelul are o capacitate de 182 camere duble, 36 camere single, 13 apartamente si este situat la 100 de metri de tarmul marii, toate camerele oferind vederei spectaculoase catre mare.

Hotelul beneficiaza de restaurant cu 400 de locuri, parcare pazita si de diversele posibilitati de agrement: restaurant de lux, baruri, pizzerie, cofetarie, terenuri de sport, piscina acoperita si in aer liber, accesorii pentru activitati nautice, sala de conferinte, organizarea de excursii in zonele deosebite ale Dobrogei, precum si in sud-estul Europei.
FACILITATI:
Toate camerele au vedere la mare
Piscina exterioara
Sistem de climatizare central
Televiziune prin cablu
Wireless Internet in receptie
Uscator de par
Halat de baie
Telefon
Cada/Dus
Mic dejun tip bufet
Bar
Restaurant
Terasa
Receptie NON-STOP
Sala de conferinte
Parcare proprie
SPORT & RELAXARE:
Complexul hotelier este legat prin tunel de baza de tratament EFOSAN, renumita in intreaga Europa de peste 40 de ani, cu o capacitate de a trata 2000 de pacienti/zi si care aduce prin conducte speciale renumitul namol sapropelic de la Lacul Techirghiol.

2014 hoteluri