HOTELURI
  Hoteluri: Austria: Viena: Hotel Boutique Stadthalle - Viena, Austria

Boutique Stadthalle Viena, Austria

Hotel Boutique Stadthalle

DESCRIERE:
Hotelul Boutique Stadthall 4**** este un hotel ecologic, administrat de o familie.
Hotelul este aproape de Gara de Vest, de centru si de bulevardul principal pentru cumparaturi din Viena, MariahilferstraBe.

In ecologicul hotel boutique Stadthalle, apa este incalzita de panourile solare, iar apa de ploaie este colectata de pe acoperis si folosita ca apa pentru gradina sau pentru toaletele din gradina. De asemenea, toate acoperisurile sunt cu plante.

In apropiere, veti gasi statia de metro Gara de vest care va duce in centru. De la statia de tramvai Wiener Stadthalle din apropiere, veti putea ajunge rapid in centrul orasului si in zona Spittelberg. De la alta statie de tramvai apropiata, Castelul Schonbrunn este accesibil in cateva minute.

Langa hotel exista o pista de biciclisti care duce in centrul Vienei. Garajul pentru biciclete este de asemenea disponibil. in toate camerele este disponibila conexiune de internet wireless gratuita.
CAMERA:
Hotelul dispune de 81 camere elegante si confortabile.
Camerele oferite de hotel sunt standard, de lux sau pentru familiile numeroase. Unele camere se bucura de o priveliste splendida, spre gradina hotelului.
Camerele sunt echipate cu TV, aer conditionat, baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, acces Internet gratuit.

2014 hoteluri