HOTELURI
  Hoteluri: Grecia: Hoteluri in Insula Zakynthos, Grecia

Hoteluri in Insula Zakynthos, Grecia / Harta Hoteluri in Insula Zakynthos, Grecia

- Eleon Grand Resort & Spa
pe plaja cu nisip, la aproximativ 200m distanta de taverne, de super-market, la 3km distanta de orasul Tsilvi si la 9km de capitala insulei; in statiunea Tragaki

- Mediterranean Beach Resort Hotel
in Laganas, la malul marii, intr-o oaza de liniste si relaxare; la 5 km distanta de aeroport, 500 m distanta fata de Laganas si 7 km distanta fata de capitala insulei Zante.

- Lesante
este situat la 100 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiunii Tsilivi.

- Mabely Grand
este situat in zona Kampi una din cele mai pitoresti si linistite zone din Zakynthos, la 25 km de aeroport si la 15 minute de celebra plaja Navagio.

- Zante Park
se afla la 200 m de plaja din statiunea Laganas.

- Zante Maris
in Tsilivi - zona Planos, pe plaja cu steag albastru, la 70 m de statia de autobuz si taxi, 70 m distanta fata de centrul statiunii Tsilivi, 3 km distanta fata de orasul Zante si la numai 7 km distanta fata de aeroportul din Zakynthos.

- Louis Zante Beach
situat la 50 de metri de plaja, la doar 2 minute de mers cu masina pana in statiunea Laganas

- Plaza Pallas
situat in populara statiune Tsilivi, la aproximativ 200 metri de plaja decorata cu steag albastru.

- Golden Sun
se afla situat in statiunea Kalamaki, la 150 m de plaja cu nisip, la 400 m de centrul statiunii, 5 km de Zante Town si 3 km de aeroport.

- Caravel Zante
este situat pe frumoasa plaja din Tsilivi, la doar 6 km de centrul statiunii si la 8 km de aeroport. Locatia sa este ideala atat pentru familii, cupluri cat si pentru grupuri de prieteni.

- Caretta Beach
in statiunea Kalamaki, la 5 minute de mers pe jos de plaja, la 4 km distanta de capitala insulei, la 2 km de aeroport si la 5 km de portul principal

- Majestic & Spa
este situat in centrul statiunii Laganas, la doar cateva minute de plaja, 7 km de Zante Town si la 5 km de aeroport.

- Mediterranee
se afla la 200 m de plaja, la 4 km distanta de capitala Zante Town, 6 km de aeroport; in statiunea Tsilivi.

- Jupiter
este situat in centrul statiunii Tsilivi, la 7 km distanta fata de aeroportul din Zakynthos, 4 km distanta fata de capitala insulei Zante si 300 m fata de plaja cu nisip decorata cu distinctia "steag albastru".

- Admiral Tsilivi
este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni din insula, Tsilivi, la 7 km distanta de aeroport, 200 m fata de centrul statiunii Tsilivi si la numai 80 m distanta de plaja din Tsilivi.

- Admiral Argassi
situat la 200 m de centrul statiunii Argassi, la 5 km distanta fata de Zante Town si la 300 m de plaja.

- Dannys
se afla la 500 m de plaja, la 300 m de centru si la 5 km de aeroport; aproape de centrul orasului Alykanas.

- Family Inn
se afla la mica distanta de taverne (10 m) sau supermarketuri (50 m) si la 200 m de centrul statiunii. Plaja statiunii Argassi se gaseste la doar 200 m de hotel.

- Esperia
situat in Laganas, la 30 m de plaja, la 8 km de centrul orasului Zante si 7 km de aeroport.

- Metaxa
se afla in statiunea Kalamaki, in continuarea Laganas-ului la 550 m de plaja, 8 km de Zante Town, 3 km de aeroport si 200 m de taverne.

- Agoulos Inn
se afla in statiunea Argassi, intr-un cadru linistit, pe malul marii, pe o plaja de nisip ce are o lungine de aproximativ 5 km.

- Contessa
situat in statiunea Argassi, la aproximativ 300 m fata de plaja, la cateva minute de centrul statiunii si de renumita plaja Vasilikos si la doar 5 km de aeroport. Statia de taxi sau transport in comun este la 150 m de hotel.

- Galaxy Beach
situat pe faimoasa plaja din Laganas, la 6 km de aeroport si 8 km de Zante Town.

2014 hoteluri