HOTELURI
  Hoteluri: Bulgaria: Nisipurile de Aur: Hotel Sentido Golden Star - Nisipurile de Aur, Bulgaria

Sentido Golden Star Nisipurile de Aur, Bulgaria

Hotel Sentido Golden Star

DESCRIERE:
Fostul hotelul Obzor Beach-Izgrev este situat pe faleza statiunii Nisipurile de Aur, pe malul marii, la aproximativ 1 km de centrul statiunii in partea de nord.

Hotelul are 9 etaje, 6 lifturi, 509 spatii de cazare, seif la receptie, casa de schimb valutar, wi-fi in lobby, 2 lobby bar, sky bar, night bar, bar la piscina, restaurant principal, restaurant a-la-carte Mediterraneo, snack bar “Izgrev” pe plaja, cabinet medical, salon infrumusetare, coafor, 2 Sali de conferinte cu 15 si 220 de locuri.
CAMERA:
Toate spatiile de cazare au balcon, aer conditionat central, TV cablu, minibar, baie cu cada sau dus, uscator de par. Camerele single au baie cu dus. Camerele duble sunt cu vedere la parc sau la mare – 2 paturi iar extrabed fotoliu extensibil. Familly rooms sunt cu vedere la parc sau la mare – 2 camere duble cu usa intre ele.
FACILITATI:
restaurant
lobby bar
discotheca
magazine
sala de conferinte
safe la receptie
room-service
piscina interioara
exterioara
parcare
FACILITATI COPII:
Patuturi pentru copii (gratuit, la cerere), scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, mini disco in fiecare zi, kids club - mini pentru copii 4-7 ani si kids club - maxi pentru copiii 8 - 12 ani si pentru adolescenti 13 - 18 ani.
SPORT & RELAXARE:
Gratuit: 2 piscine exterioare si 1 piscina interioara incalzita (28 martie-25 mai si 15 septembrie – 24 octombrie), water gym, volei pe plaja, darts, tenis de masa, animatie.
Contra cost: fitness, masaj, solar, sauna, baie de aburi, tratamente SPA, sezlonguri si umbrele pe plaja.
Parcare: contra cost – se plateste la receptie in limita locurilor disponibile

2014 hoteluri