HOTELURI
  Hoteluri: Turcia: Side: Hotel Sural Resort - Side, Turcia

Sural Resort Side, Turcia

de la AI: 459 euro/loc in dubla (04.05.2013) in oferta: Oferta Speciala Antalya
Hotel Sural Resort

OBSERVATII:
Hotel de calitate, cu teritoriu frumos. Programe atractive de animatie. Recomandat tuturor categoriilor de turisti.
DESCRIERE:
SIDE Colakli
Hotelul este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, la 9 km de orasul Side, la 2 km de Chlolakly, pe malul marii.
Construit in anul 2005, cu o suprafata totala de 70 000 m2, hotelul este alcatuit din 8 corpuri cu 4 etaje (90% din camere cu vedere la mare) si dispune de:
- 375 camere standard (max. 3 pers., 27 m2),
- 125 family room de 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 35 m2).
Internet: www.suralresort.com, www.sural.com.tr
E-mail: info@suralresort.com
Tel.: (0242) 763 87 00, fax: (0242) 763 78 3
CAMERA:
baie cu cada, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa - se suplimenteza zilnic, gratuit), seif (in camera, contra cost), pardoseala - gresie, balcon, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei- de 3 ori pe saptamana
FACILITATI:
restaurant principal, 5 baruri, meniu dietetic, 2 piscine exterioare, piscina interioara (cu incalzire, doar la inceputul si sfarsitul sezonului), 5 tobogane, cabinet medical, frizerie, sala TV, magazine, spalatorie, schimb valutar, rent-a-car, parcare, o sala de conferinte (100 pers.)
FACILITATI COPII:
bufet, piscina, teren de joaca, 3 tobogane, mini-club (4-14 ani), bona (contra cost)
SPORT & RELAXARE:
Gratuit, baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de forta, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, biliard, tenis de masa, darts, 3 terenuri de fotbal, program de animatie, discoteca (bauturi, gratuit), internet wireless (in lobby), Contra cost, masaj, peeling, jocuri electronice, 2 corturi de tenis -ciment, inchiriere rachete si mingi de tenis, nocturna terenurilor de tenis si a terenurilor de fotbal, sporturi acvatice cu motor
PLAJA:
proprie, nisip. Bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

2014 hoteluri