HOTELURI
  Hoteluri: Bulgaria: Veliko Tarnovo: Hotel Bolyarski - Veliko Tarnovo, Bulgaria

Bolyarski Veliko Tarnovo, Bulgaria

Hotel Bolyarski

DESCRIERE:
Intrarea pentru oaspeti in Hotelul BOLYARSKI se afla pe Strada Principala a orasului Veliko Tarnovo, la inceputul Samovodskata Charshiya si la aproximativ 2 minute cu masina in directia de est de la rezervatul muzeic-arhitectural "Tsarevets".

Hotel Meridian BOLYARSKI dispune de 57 de camere duble si simple panoramice dotate modern, 3 studiouri, 7 apartamente si 2 apartamente VIP cu priveliste panoramica frumoasa catre Orasul vechi si raul Yantra. Camerele oaspetilor sunt mobiliate in culori moi de pastel in galben, rezida si rosu; dotate cu TV, aer conditionat, minibar, telefon cu apelare directa interioara si exterioara, acces gratuit la internet.
FACILITATI:
1 - Restaurantul principal BOLYARSKI:
In atmosfera de stil a Restaurantului BOLYARSKI puteti gusta preparate gustoase din bucataria mondiala si europeana, specialitati din carne salbatica si peste. Lista de vinuri selectata cu grija include vinuri bulgaresti renumite din recolte speciale, precum si colectie de vinuri franceze, spaniole, italiene si chiliane.
Capacitate: 180 de locuri a la carte; 150 de locuri cocktail
Program de lucru: 07.00 - 01.00; pe tot timpul anului
Bucatarie: clasica internationala
Sali: 2 Panorama: Orasul vechi si raul Yantra

2 - Restaurant Panoramic BARBEQUE
Situat la etajul 15 al hotelului, Restaurantul Panoramic BARBEQUE cu terasa descoperita cu 80 de locuri este locul preferat pentru a gusta preparatele picante la cuptor si grill, pregatite pe carbuni din lemn, timp in care va ve-ti bucura, in serile de vara, de frumusetea dealurilor pitoresti ale orasului Veliko Tarnovo. Capacitate: 80 de locuri
Program de lucru: 07.00 - 01.00; mai - septembrie
Bucatarie: preparate traditionale si specialitati pe carbuni din lemn
Situatie: etajul 15 al Hotelului Bolyarski

3 - Lobby bar Terasa

4 - PIANO BAR - RED and BLACK

2014 hoteluri